BUUN2023: vanaf 18 november in de winkel

Dit is Buun2023. Vanaf vrijdag 18 november ligt het jaarboek met de Venlose dames van het feministisch verbond ‘Aangenaam’ op de cover in de winkel en is deze online te bestellen.

Er gebeurt in deze regio meer dan mensen van ver en van hier denken. Veel mooie interviews in Buun2023, zoals met zangeres Betje van Susteren, burgemeester Antoin Scholten en muzikant Geronimo Snijtsheuvel.

Wist u dat de eerste auto in Nederland in Venlo reed? Martin Bergevoet en Henk Brauer vertellen u over het hoe en waarom van dit historische feit.

BUUN2023: vanaf 18 november in de winkel

Fotojournalist Joris van Gennip vertelt aan afzwaaiend hoofdredacteur Lean Hodselmans onder meer over zijn angsten en wat een bezoek aan Ukraine met hem doet.  Edmond Staal vertelt ons alles over het nieuwe Océ-museum.

Als altijd gevarieerde artikelen over muziek, sport, mode, vormgeving, literatuur, fotografie, politiek, religie, architectuur en geschiedenis. Kort samengevat: verhalen van en over mensen uit de regio, vroeger en nu.

Sjors van den Hombergh

Sjors van den Hombergh

Bestuurslid


Sjors van den Hombergh (1983) is historicus en werkzaam als conservator bij het Historiehuis in Roermond. Sinds 2014 is hij bestuurslid bij de Buun.

Meer artikelen van Sjors van den Hombergh