BUUN 2020 bijna klaar, presentatie op 15 november

Als trots Venlonaer van ‘t Jaor 2018 en met een uitgebreide redactie is er de afgelopen maanden weer lekker gewerkt aan BUUN2020. Op dit moment worden de allerlaatste verhalen opgemaakt en is het nog even puzzelen wat waar komt. En ook  belangrijk: wie of wat er op de cover komt .

In de nieuwe Buun aandacht voor de Passiespelen op diverse manieren, de natste Pinkpop ooit in 1987 in Baolder, kunstenaar Evert Thielen blikt terug op zijn mega succesvolle expositie in z’n geboortestad, Henk Vossen is vijftig jaar autocoureur, Glenn Corneille zou vijftig worden in 2020 en de broers Mikel en Peter Buwalda hebben ook een band als lezer en schrijver. Bert Wagendorp schreef op verzoek een kort verhaal, de volkomen vergeten zangeres Barbara Nielsen is opgespoord, dj Moksi geeft – net zoals alle Kösmuulkes – een fijn interview en Venloos voetbaltalent Evert Linthorst scoort lekker bij VVV. In de serie Dogs of Venlo zien we Venlo op een andere manier en ook tekenaar Albert Kiefer schets een heel eigen beeld.

Dit en nog heel veel meer moois komt samen in Buun2020 die wordt gepresenteerd op 15 november.

BUUN 2020 bijna klaar, presentatie op 15 november

Presentatie
De presentatie op 15 november in Domani begint iets eerder dan anders, namelijk om 19.00 uur! Dit heeft alles te maken met de openingsact die op deze avond nog andere verplichtingen heeft. Laat u verrassen en kom naar de voor iedereen gratis toegankelijk presentatie onder leiding van Tom Doesborg. Een avond met muziek, interviews en verhalen die een impressie geeft van al het boeiends dat straks te lezen is in het nieuwe jaarboek.

Vanaf 15 november te koop bij diverse boekhandels in de regio zoals bij Koops Boeken op de Klaasstraat in Venlo. Ook bij platenzaak Sounds aan de Parade in Venlo. En online te bestellen via deze site.

Lean Hodselmans

Lean Hodselmans

hoofdredacteur


Lean Hodselmans (1966) is journalist en schrijver. Ze is eindredacteur bij De Limburger.

Meer artikelen van Lean Hodselmans