Jan van Mersbergen bij presentatie Buun

Jan van Mersbergen is te gast tijdens de presentatie van Buun 2016 op vrijdag 30 oktober in Domani in Venlo. En dat is geen toeval. Hij schreef de novelle ‘Oase’ over het leven van een vluchteling in Venlo als Geschenk voor de Week van ‘t Venlose Verhaal. Buun en de organisatoren van die Week hebben de krachten gebundeld en presenteren deze literaire avond voor het eerst samen.

Naast spraakmakende lokale helden die op deze avond het podium betreden, spreekt presentator Tom Doesborg uitgebreid met Jan Mersbergen over zijn nieuwste werk.

Van Mersbergen in Buun 2016

Eerder sprak Frans Pollux voor Buun 2016 al met de Amsterdamse Venlonaer over vluchtelingen in Venlo. Want daar gaat ‘Oase’ over. Van Mersbergen zegt dat hij geen boodschapper is als het gaat over de vluchtelingenproblematiek. Of toch? Lees het in het nieuwe dikste magazine van Venlo! Vanaf 31 oktober in de winkel. En koop je Buun 2016 (of een ander lokaal boek) tijdens de Week van ‘t Venlose Verhaal (31 oktober t/m 7 november), dan krijg je de novelle ‘Oase’ van Jan van Mersbergen kado.

De literaire avond/Buunpresentatie op vrijdag 30 oktober begint om 19.30 uur en is gratis en voor iedereen. Leuk als je komt!

 

Jan van Mersbergen bij presentatie Buun
Lean Hodselmans

Lean Hodselmans

hoofdredacteur


Lean Hodselmans (1966) is journalist en schrijver. Ze is verslaggever/redacteur bij regio-omroep Dtv Nieuws in Oss en freelance eindredacteur bij De Limburger.

Meer artikelen van Lean Hodselmans