Kom in contact!

Neem contact met ons op

Vragen over uw abonnement, een tip voor een verhaal of een andere opmerking? Vul dan dit contactformulier in en we geven u zo snel mogelijk antwoord. Kies in het keuzemenu een onderwerp, zodat uw vraag, opmerking of tip meteen op de juiste plek terechtkomt.

Er is in Venlo geen mogelijkheid om artikelen over historische en cultuurhistorische onderwerpen te publiceren, constateren Martin Bergevoet, Adri Gorissen, Ragdy van der Hoek en Phil Janssen in 1991. Dus scheppen ze die gelegenheid zelf en komt in februari 1993 het eerste nummer van het kwartaalmagazine De Buun uit.

Een blad dat zes jaar verschijnt en onder meer artikelen afdrukt over de eerste Butterfahrt, veranderingen in het Venloos dialect, de Venlose en Blerickse bierhistorie en de sportkrant Marathon. Bovendien publiceert het magazine interviews met onder anderen dirigent Hein Jordans, regisseur Ben Verbong, schrijfster Marita Mathijsen en architecte Jeanne Dekkers. Regelmatig verschijnen er specials, onder meer over proza en poëzie in Venlo, kunstenares Giselle Kuster, het 50-jarig bestaan van de Venlose Amateur Fotografen Vereniging en monumentale scholen in Venlo.

Lees meer op de over ons pagina