BUUNARCHIEF | FeestDJRuud, fenomeen uit Belfeld

Nog een half jaar gaat Ruud Geurts door het leven als FeestDJRuud. De afgelopen jaren stond de Belfeldenaar op alle denkbare festivals, in de grootste partytenten en er zijn weinig clubs die hij niet van binnen kent. Omringd door Flügel, opblaasbeesten en een MC gaat bij ieder optreden het ‘gas op die lollie’. En zo werd FeestDJRuud een van de populairste dj’s van Nederland.

Maar het einde is nu in zicht. Ruud Geurts wil iets anders. Zijn alter ego neemt passend afscheid: met een knal. Op 9 en 10 december zijn er twee grote shows in de Heineken Music Hall. Waar is dat feestje? Dáár dus.

In de zomer van 2013 volgde Buun-redacteur Marc van de Ven FeestDJRuud onder meer tijdens een optreden op het 7th Sunday Festival in Veghel. Het leverde een verhaal op over het fenomeen uit Belfeld in Buun 2014. Dat is hier nu volledig te lezen.

BUUNARCHIEF | FeestDJRuud, fenomeen uit Belfeld
Thijs Pennings

Thijs Pennings

redacteur


Thijs Pennings (1982) is eindredacteur nieuws en actualiteiten bij Omroep Venlo. Hij was een van de oprichters van jongerensite Kloeken.nl (2002-2011) waarvoor hij lang een wekelijkse column schreef. Nu is hij een van de vaste bloggers op de website van literair voetbaltijdschrift Hard gras.

Meer artikelen van Thijs Pennings