BUUN IS VENLONAER VAN ‘T JAOR | Download hier de speciale uitgave

De eretitel Venlonaer van ‘t Jaor 2018 gaat naar Buun. Een fantastisch compliment voor iedereen die de afgelopen 25 jaar zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit prachtige jaarboek. Reden voor een feest en aanleiding om een cadeautje weg te geven. Dat cadeautje is een bloemlezing uit alle jaarboeken die sinds 2000 zijn verschenen. Download hier de speciale uitgave. Of bekijk het promotiefilmpje.

In 2018 bestond Buun 25 jaar en was er een uitverkochte, zilveren jubileumeditie met Chantal Janzen en Huub Stapel op de cover.

In totaal waren er 55 kandidaten voor de jaarlijkse onderscheiding voorgedragen. “Het bestuur en de redactie achter het tijdschrift, allemaal vrijwilligers, staan elk jaar garant voor de uitstekende kwaliteit van Buun, inmiddels al 25 jaar. Buun zet daarmee Venlo, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen, in een uniek positief perspectief”, aldus Toine Hazebosch, voorzitter van het bestuur van Venlonaer van ‘t Jaor over de uitverkiezing voor Buun.

De opvolger van Rob Hodselmans, Pieter Kuijpers en Lex Uiting die vorig jaar met ‘Nao ‘t Zuuje’ werden uitgeroepen tot Venlonaer van ‘t Jaor, werd vrijdag 5 april bekendgemaakt bij het tv-programma Nedinscoplein van Omroep Venlo.

De huldiging van de nieuwe Venlonaer van ‘t Jaor  is op donderdag 16 mei in het stadhuis in Venlo.

BUUN IS VENLONAER VAN ‘T JAOR | Download hier de speciale uitgave
Lean Hodselmans

Lean Hodselmans

hoofdredacteur


Lean Hodselmans (1966) is journalist en schrijver. Ze is eindredacteur bij De Limburger.

Meer artikelen van Lean Hodselmans